Android El Terminalleri
  • access_time 12 Kasım 2019, Salı
Android El Terminalleri

Android el terminalinin lideri bilindiği üzere Türkiye' de ve Dünya' da Zebra' dır. Zebra, kurumsal yapıdaki sağlam,hızlı ve güvenlik anlamındaki açıklarını en iyi dolduran ve en çok tercih edilen markadır.

Android denince akla ilk gelen soru, ne kadar güvenlidir? Operasyonda veya Erp süreçlerinde nasıl güvenebilirim?

Bu noktada devreye tam anlamıyla çalışan örnekleri ve referansları ile Zebra devreye girmektedir. Zebranın Lifeguard paketleri Android el terminallerindeki güvenlik açığını kapatmak ve bilgi güvenliği noktasında rahat ve konforlu hissetmesi için geliştirdiği bir yazılım veya geliştirici diyebiliriz. 

Android el terminallerinde siber saldırıyı engellemek, firmanın bilgilerini ve operasyonunu %100 güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak için altı ayda bir yayınlanan güvenlik paketleriyle Zebra Android tarafında son kullanıcının tercih sebeplerinden en büyüğü olmuştur.

Zebra Android el terminalleri tarafında hangi operasyonda kullanırsanız kullanın satın almış olduğunuz Android kurumsal el terminallerinde yüksek performansı elde eder ve operasyonu başarılı hale getirmiş olursunuz.

Özellikle depo, lojistik tarafında en çok tercih edilen MC90 serisinin devamı olan Zebra MC93 modeli Android tarafında geniş ekran, işlemci ve ram/rom performansıyla bekleneni tam anlamıyla karşılamaktadır. Barkod okuyucu seçenekleri ile yakın mesafe ve uzak mesafe okuması ile Android performansı birleşerek serinin en iyi el terminali noktasına gelmiş bulunmaktadır. Depo süreçlerinde %30 hız ve sağlamlık noktasında IP standartları ile en çok tercih edilen kurumsal mobil el terminalidir.

Sahanın getirdiği zorluklar tarafında yağmur, nem, ve ısı derecesi tarafında benzer modeli TC7x seri içinde konumlandırabiliriz. Android sürümünün en yeni olduğu ve zorlu şartlar da kullanılan Zebra TC77 Android el terminalinde hepsi bir arada toplanmıştır.

Android el terminallerinde tüm beklentiyi karşılayan modeller ve demo imkanı için bizlerle iletişime geçmeniz yeterlidir. Size uygun Android el terminali modeli kesinlikle Zebra' da mevcuttur. Zebranın profesyonel hizmetleri ve yazılımları sayesinde işiniz aksamadan devam edecektir.



Sizi Arayalım
Sizi Arayalım
Ücretsiz keşif talepleriniz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz:
expand_less